Вт, 2024-05-07, 17:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Листопад » 7 » Республіканці висунули в Сенаті США умови для надання Україні допомоги
17:13
Республіканці висунули в Сенаті США умови для надання Україні допомоги

У Сенаті США група республіканців висунула вимогу змінити міграційну політику, аби вони підтримали запит на нове фінансування допомоги Україні та Ізраїлю. Вони хочуть ускладнити подання мігрантами прохань про надання притулку в США та виграш справи.

За словами сенатора-республіканця Джона Туна, нововведення є питанням національної безпеки. Видання підкреслило, що останні два роки рекордного рівня досягла кількість нелегальних перетинів кордону США. Багато, хто з мігрантів, у результаті потребував житла.

Ініціативу сенаторів-республіканців вже почали обговорювати демократи. Сенатор Дік Дурбін вважає, що ця інціатива є поганою відправна точка для будь-яких переговорів щодо запиту Білого дому. За його словами, це лише нашкодить зусиллям надання допомоги українським переселенцям.

"Якщо республіканці хочуть серйозно поговорити про реформи, які покращать нашу міграційну систему, ми відкриті для дискусії", — заявив спікер Білого дому Анжело Фернандес Ернандес.

Також він зазначив, що Адміністрація Байдена не згодна з багатьма положеннями ініціативи республіканців.

Згідно з листом, оприлюдненим у вівторок, 7 листопада, керівники Міністерства фінансів, оборони та Державного департаменту США закликали Конгрес профінансувати допомогу Україні на суму 11,8 мільярда доларів у межах запиту президента США Джо Байдена на додаткові витрати.

Адміністрація Байдена подала до Конгресу запит на військову та гуманітарну допомогу для Ізраїлю та України та гуманітарну допомогу для Гази на суму 106 мільярдів доларів, наполягаючи на тому, що законодавці зобов’язані підтримати союзників США, які протистоять тиранії та агресії по всьому світу.

У Сенаті США погрожують відхили або змінити запит президента Сполучених Штатів Джо Байдена щодо надання 106 млрд доларів для фінансування безпеки. Частина цих коштів призначена для України.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1194 | Додав: admin | Теги: сенат, україна, США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]