Пн, 2024-04-29, 18:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Січень » 13 » Розмову з урядом України стосовно двосторонніх гарантій безпеки розпочали США
08:46
Розмову з урядом України стосовно двосторонніх гарантій безпеки розпочали США

 Сполучені Штати розпочали розмову з урядом України стосовно двосторонніх гарантій безпеки.

Як розповіла посол США Бріджит Брінк під час зустрічі з журналістами, Сполучені Штати прагнуть допомогти Україні захистити себе і стримати майбутню агресію росії, повідомляє «Радіо Свобода».

"На додаток до допомоги у сфері безпеки, яку ми вже надали, щоб допомогти відбити та збити російські ракети і безпілотники, ми також зобов’язуємося думати про більш довгострокову перспективу. Ми також взяли на себе широкі зобов’язання в стратегічному сенсі щодо вашого членства в НАТО. І я знаю, що цього прагнуть і українці, але до того часу має існувати міст, який допоможе нам підтримати вас у гарантуванні безпеки, яку ми хочемо вам надати", — заявила вона.

Посол США нагадала про те, що минулого літа під час саміту НАТО у Вільнюсі країни G7 зібралися разом і оголосили про підтримку багатосторонніх і двосторонніх гарантій безпеки щодо України. Це, за її словами «і є цей місток».

"Я очікую, що ми дійдемо до моменту оголошення про це, але перед цим нам потрібно ще все обговорити", — резюмувала Бріджит Брінк.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 170 | Додав: admin | Теги: уряд, безпека, україна, США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]