Пт, 2024-04-26, 14:25
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 28 » "Розумну" систему сортування сміття розробили у Британії
14:54
"Розумну" систему сортування сміття розробили у Британії

Британська компанія Cambridge Consultants за допомогою штучного інтелекту та технології машинного навчання розробила систему сортування сміття. Про це пише Engadged.

Пристрій призначений для розпізнавання типу відходів: система допоможе визначити, які саме відходи підлягають переробці, а які варто утилізувати. За даними компанії, нова система сортування працює із застосуванням технологій машинного навчання і автоматичного розпізнавання об'єктів.

Вона являє собою контейнер із кількома баками та спеціальним датчиком. Перед тим як кинути сміття у котрийсь із баків, його потрібно піднести до датчика і він визначить тип сміття. Попри розповсюджену культуру сортування сміття у США і Великій Британії люди не завжди розуміють, як розподіляти ті чи інші відходи.

Мова йде, наприклад, про паперовий стакан, який може містити елементи пластику. Поки компанія не повідомила подробиць щодо того, коли така система може бути застосована в основі центрів переробки сміття.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 11321 | Додав: adminA | Теги: сміття, Британія, розумна система сортування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]