Пт, 2024-04-26, 18:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 12 » Студенти користуватимуться кістками Ангела Смерті
13:49
Студенти користуватимуться кістками Ангела Смерті

Кістки так званого Янгола Смерті, який проводив досліди в концтаборі Освенцима Йозефа Менгеле будуть використовувати у медичних інститутах.

Залишки Менгеле стануть наочним посібником для студентів-судмедекспертів. Про це повідомляє видання The Guardian.

У 1985 році доктор Деніель Ромеро у встановив, що кістки належать Менгеле. Нині Ромеро ініціював ідею практичного використання залишків.

Інтерес для студентів можуть мати ушкодження на кістках та численні переломи, зокрема перелом сідничної кістки, яку лікар отримав під падіння з мотоцикла та отвір у виличній кістці.

Деякі люди неоднозначно сприйняли ідею використання цих кісток у наш час.

Зокрема одна з в'язнів концтабора Карла Гевіртц розповіла що особисто бачила Йозефа Менгеле, який, за її словами, "був злою, розбещеною людиною. Він був мучителем".

92-річна жінка розповіла, як на власні очі бачила знущання з полонених. ЇЇ саму змушували, роздягнувши, залізти в чан з окропом. Та попри всі катування жінка вижила.

Вона сказала, що не знає, що відчувати по відношенню до долі останків Янгола Смерті.

Після закінчення війни Менгеле втік до Бразилії. У 1979 році тіло 67-річного лікаря концтабору знайшли на одному з пляжів, де він відпочивав.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1830 | Додав: adminA | Теги: кістки, студенти, ангел смерті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]