Пт, 2024-04-26, 06:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Свій літак замість Boeing "Антонов" запропонував Трампу
14:20
Свій літак замість Boeing "Антонов" запропонував Трампу

 Держпідприємство "Антонов" запропонувало президентові США Дональду Трампу свій літак для президентського авіапарку замість лайнера Boeing Air Force One ("Борт номер один" – ред.). Про це "Антонов" повідомив у Twitter.

"Може, краще розглянути літак "Антонов" як "Борт номер один"?" - написали представники підприємства, коментуючи повідомлення Трампа про те, що він вирішив відмовитися від авіалайнера Boeing через його високу вартість - 4 млрд дол.

При цьому модель літака, який міг би зацікавити Трампа, в "Антонові" поки що не уточнили.

На початку 2015 року президент України Петро Порошенко обрав своїм бортом №1 вітчизняний літак Ан-148.

Раніше в ЗМІ з`явилася інформація про те, що за 2016 року "Антонов" не випустив жодного літака. При цьому уточнювалося, що підприємство має тверді контракти на будівництво понад 50 літаків.

У грудні "Антонов" запланував урочисте викочування нового транспортного літака Ан-132.

Держпідприємство "Антонов" - єдиний в Україні виробник транспортних, пасажирських літаків і літаків спеціального призначення. Серед найвідоміших розробок підприємства - літаки Ан-32, Ан-148, Ан-158, Ан-74, Ан-124, Ан-70 і Ан-225.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1994 | Додав: adminA | Теги: Boeing, трамп, запропонував, Антонов, літак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]