Ср, 2024-05-08, 19:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 4 » В новому фільмі Веса Андерсона зіграє Том Генкс
00:11
В новому фільмі Веса Андерсона зіграє Том Генкс

генкс Знаменитий голлівудський актор Том Генкс приєднався до акторського складу нового фільму Веса Андерсона.

Його партнерами по знімальному майданчику стануть Тільда Свінтон, Білл Мюррей і Едріен Броуді, повідомляє видання Hollywood Reporter.

Роль в новому фільмі Веса Андерсона стане першим досвідом співпраці Тома Генкса і режисера, що прославився такими картинами як Королівство повного місяця, Готель Гранд Будапешт, анімації Неперевершений містер Фокс і Острів собак, також свіжою прем’єрою Французький вісник.

Уже відомо, що в новому фільмі, подробиці якого поки тримаються в секреті, зіграють Тільда Свінтон, Білл Мюррей і Едріен Броуді. Видання вважає, що Тому Генксу, ймовірно дістанеться невелика, а то й епізодична роль.

Зйомки фільму повинні розпочатися у вересні в Іспанії в містечку Чінчон на південний схід від Мадрида. Іспанська газета El Pais писала, що в Чінчон вже з’явилися декорації, які нагадують пустельний пейзаж. ЗМІ припускають, що майбутній фільм культового режисера буде знятий в жанрі вестерн.

Як відомо, в липні на Каннському кінофестивалі відбулася довгоочікувана картина Веса Андресона Французький вісник. Кінотеатральна прем’єра фільму повинна відбутися в жовтні 2021 року.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1365 | Додав: admin | Теги: андерсон, Генкс, фільм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]