Чт, 2024-05-02, 14:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 23 » Відкриваємо власну пекарню: яке обладнання потрібне?
12:18
Відкриваємо власну пекарню: яке обладнання потрібне?

Випічка хліба завжди користувалася затребуваністю та вважалася вигідною справою. Скільки б не було у вашому місті пекарень, але якісний продукт завжди знайде свого покупця! Крім «фірмових» рецептів та натхнення вирішальну роль відіграє правильне технічне оснащення. Відомі бренди пропонують найрізноманітніше обладнання для пекарні ціна якого варіюється у широкому діапазоні. Це дозволяє кожному підприємцю придбати оптимальні моделі під потреби конкретного бізнесу та власні фінансові можливості.

пекарня

Особливості професійного пекарського обладнання

В каталозі компанії ІнТех ви зможете придбати пристрої для різних технологічних етапів – замісу тіста, створення заготовок і безпосередньої випічки. Це борошнопросіювачі, міксери-тістоміси, обладнання для формовки тіста, печі для хліба та кондитерських виробів. Для виробництва тістечок або печива знадобляться спеціальні міксери для рідкого тіста і крему, відсадочні пристрої, а також – шафи для зберігання готової продукції. Не обійтися і без допоміжного інвентарю – кондитерських шприців, різноманітних ємностей, столів тощо.

Хлібопекарське обладнання принципово відрізняється від побутових аналогів. Воно є набагато більш потужним і розраховане на роботу з великими обсягами продукції. Такі агрегати здатні працювати в інтенсивному режимі тривалий час, без ризику вийти з ладу. Всі моделі відповідають стандартам міжнародної якості та мають відповідні сертифікати.

Вибір надійного продавця – це успіх вашого бізнесу

ТОВ ІнТех співпрацює з перевіреними виробниками України та світу, завжди дотримується всіх гарантійних зобов’язань. Тут також можна замовити комплексне сервісне обслуговування та ремонт вашої техніки для хлібопекарні чи кондитерського цеху. Широкий асортимент необхідних комплектуючих сприяє швидкому вирішенню проблем будь-якої складності.

пекарня обладнання

Комплексний підхід до виконання завдань дозволяє запустити виробничій процес в оптимальні терміни та досягти взірцевої якості кожної товарної одиниці продукції. Фахівці допоможуть з доставкою обладнання на ваш об’єкт, встановлять агрегати та запустять їх. При необхідності здійснюється навчання персоналу, а також – періодичне сервісне обслуговування хлібопекарських машин та допоміжних пристроїв.

Враховуючи високу ціну професійної техніки, одним з найбільш актуальних питань для багатьох підприємців виступає співвідношення ціни та якості. Завдяки прямим поставкам від виробників компанії ІнТех вдається притримуватися принципу максимальної цінової лояльності. Відсутність необхідності оплачувати послуги посередників не тільки сприяє нижчій вартості, але й значно прискорює терміни доставки та гарантує справжність заявленого бренду.

Поки ви розмірковуєте, конкуренти вже печуть!

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1364 | Додав: admin | Теги: Пекарня, обладнання, власна, відкриття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]