Нд, 2024-04-28, 19:06
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Червень » 26 » За 1 копійку надає доступ до щитових інтернет-операторам Міненерго
00:24
За 1 копійку надає доступ до щитових інтернет-операторам Міненерго

міненерго На період дії воєнного стану в Україні та протягом 60 днів після його припинення або скасування,  елементи інфраструктури об’єктів електроенергетики, що використовуються інтернет-операторами, надаються останнім у користування за ціною 1 копійка на місяць. Це стало відомо з листа Міністерства енергетики, який  оприлюднений на сайті Інтернет Асоціація України.

"З метою забезпечення можливості отримання громадянами послуги доступу до Інтернету в умовах воєнного стану в Україні  встановлено розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів електроенергетики ... 1 копійка на місяць, на період дії правового режиму воєнного стану в України та 60 днів після його припинення або скасування", - йдеться в листі, який датований квітнем 2022 року.

Крім того, Міненерго заборонило операторам систем розподілу демонтувати технічні засоби телекомунікацій, за будь-яких обставин.

"Повідомляємо про недопустимість відключення та/або демонтажу технічних засобів телекомунікацій у період дії Указів Президента "Про введення воєнного стану в Україні"", - наголошується в листі.

Таким чином, даний наказ дав можливість інтернет провайдерам суттєво зменшити свої щомісячні витрати, що в свою чергу, мало зменшити тарифні плани провайдерів для споживачів.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1224 | Додав: admin | Теги: міненерго, щитових, оператор, доступ, Інтернет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]