Пт, 2024-04-26, 09:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 14 » Засновник "KaZaнтип" влаштував голосування: вирішує, де провести фестиваль
09:33
Засновник "KaZaнтип" влаштував голосування: вирішує, де провести фестиваль

Засновник щорічного міжнародного музичного фестивалю "KaZaнтип" Микита Маршунок влаштував онлайн-голосування щодо місця проведення фестивалю в 2015 році. Про це він написав на офіційній сторінці "KaZaнтипа" в соцмережі ВКонтакте.

"Друзі, а можна поставити вам два запитання? У нас є, крім інших цілком прийнятних варіантів, офіційна пропозицію від Одеси і поки неофіційна від Криму. Обидва варіанти однаково непрості. Мені особисто все одно, де нам доведеться виконати Миротворчу Місію, але я певен, що у нас, як ні в кого іншого на цій планеті, є такий великий шанс", - йдеться в повідомленні Маршунка.

Тож організатор влаштував онлайн-голосування серед підписників сторінки, результати якого допоможуть йому ухвалити рішення. На момент написання матеріалу голоси розділилися порівну, але з невеликою перевагою у Криму – проголосували 50,5% опитаних (9696 голосів), у той час як за Одесу – 49,5% (9507 голосів).

Республіка KaZaнтип - щорічний міжнародний музичний фестиваль, до 2013 року проводився в Криму, найбільш відомий фестиваль електронної музики на території колишнього СРСР.

У 2014 році організатори відмовилися від його проведення на території окупованого Росією півострова і фестиваль відбувся в Грузії.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 11041 | Додав: abel | Теги: KaZaнтип, KaZaнтип 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]