Пт, 2024-04-26, 19:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Вересень » 10 » 13 тис. українських сімей купили газ на зиму за літньою ціною
09:38
13 тис. українських сімей купили газ на зиму за літньою ціною

З початку запуску програми "Газовий запас", за якою можна придбати газ за низькою літньою ціною і використати його протягом опалювального сезону, до неї приєднались понад 13 тисяч українських родин. Про це повідомили у пресслужбі НАК "Нафтогаз України".

“Новим продуктом НАК “Нафтогаз України” для побутових споживачів “Газовий запас” скористались вже понад 13 тисяч українських родин. Загальний обсяг газу, придбаний споживачами на умовах “Газового запасу”, становить понад 15,6 млн куб. м", - вказали у компанії.

Продукт “Газовий запас” дозволяє побутовим споживачам придбати заздалегідь необхідні обсяги газу за фіксованою літньою ціною для використання його протягом опалювального сезону.

Відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам (газзбутам) у межах цього продукту складає 5849,3 грн за тис. куб. м (без урахування вартості транспортування, розподілу і надбавки постачальника). Кожен клієнт може закупити на цих умовах до 25 тис. куб. м газу.

Нафтогаз запустив продукт “Газовий запас” 23 серпня, пропозицією можна скористатися до 25 вересня.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1492 | Додав: adminA | Теги: зима, запас, газовий, ціна, літо, програма, газ, купити | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]