Пт, 2024-04-26, 00:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Квітень » 12 » 21 квітня відбудеться наступна зустріч у форматі "Рамштайн"
00:04
21 квітня відбудеться наступна зустріч у форматі "Рамштайн"

Наступна зустріч Контактної групи з оборони України відбудеться на військово-повітряній базі "Рамштайн" 21 квітня. Про це заявили Військово-повітряні сили США в Європі.

"Міністр оборони США Ллойд Остін ІІІ планує очолити особисту зустріч Контактної групи з оборони України на військово-повітряній базі "Рамштайн", Німеччина, 21 квітня 2023 року", – йдеться в повідомленні.

Сказано також, що Остін знову запрошує міністрів оборони та військових високопосадовців світу обговорити "кризу, що триває в Україні, та різноманітні безпекові проблеми, з якими стикаються союзники та партнери США".

Попередня зустріч у форматі "Рамштайн" відбулася 15 березня 2023 року по відеозв’язку. Тоді Олексій Резніков заявляв, що 10-й Рамштайн вселяє оптимізм: посилення протиповітряної оборони, постачання боєприпасів, тренування і формування "броньованого кулака".

А міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін за підсумками зустрічі розповів про "нові зобов’язання" країн-учасниць зустрічі "Рамштайн" та про те, що країни знову підтвердили свою єдність у підтримці боротьби України за свободу.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1136 | Додав: admin | Теги: рамштайн, зустріч | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]