Чт, 2024-04-25, 21:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Вересень » 18 » 70-а церемонія вручення "Еммі" відбулася в США
10:16
70-а церемонія вручення "Еммі" відбулася в США

У Сполучених Штатах ввечері 17 вересня пройшла церемонія вручення премії  "Еммі", яку вручають за досягнення у телевізійній індустрії.

Найкращою драмою на телебаченні визнали серіал "Гра престолів" – телевізійну адаптацію серії романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду й полум’я". Наразі вийшло вже вісім сезонів фентезі-саги, восьмий має з’явитися в ефірі у 2019 році.

Серед інших нагород, які виборола "Гра престолів", – відзнака за найкращу другорядну роль Пітера Дінклейджа, що грає в серіалі Тиріона Ланністера.

Найкращим актором головної драматичної ролі за версією журі став Метью Різ, який зіграв Філіпа Дженінгса у серіалі "Американці". Аналогічну жіночу нагороду отримала Клер Фой за роль молодої королеви Єлизавети ІІ в серіалі "Корона".

Найкращим комедійним серіалом визнали "Неймовірну місіс Мейзел", а Рейчел Броснаген, що зіграла Міріам Мейзел, дістала нагороду за найкращу головну роль у жанрі. Найкращим виконавцем головної ролі в комедійному жанрі визнали Білла Гейдера за роль Баррі в однойменному серіалі.

Премія "Еммі" вважається телевізійним еквівалентом премій "Оскара" для кіно, "Тоні" – для театрів і "Греммі" у світі музики. Її вручають у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, у США з 1949 року.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1684 | Додав: adminA | Теги: США, церемонія, вручення, еммі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]