Пт, 2024-03-29, 11:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 7 » 80% населення у віці старше 16 років вакцинувала Австралія
00:20
80% населення у віці старше 16 років вакцинувала Австралія

австралія сідней Австралія досягла в суботу рівня в 80% повної вакцинації серед осіб у віці 16 років і старше. Прем’єр-міністр Скотт Моррісон назвав це "чудовою віхою" на шляху до того, щоб стати однією з найбільш вакцинованих країн у світі проти COVID-19.

Хоча вакцинація залишається добровільною на федеральному рівні, Штати і території Австралії ввели обов’язкові заходи для багатьох професій і працівників. Невакцинованим забороняється брати участь у багатьох заходах, наприклад, відвідувати ресторани і концерти.

У понеділок Австралія вперше послабила обмеження на міжнародних кордонах, але тільки для вакцинованих людей зі штатів з високим рівнем вакцинації.

Майже 90% населення були повністю вакциновані в самому густонаселеному штаті Новий Південний Уельс і майже 95% в столиці Канберрі, але цей показник знижується до 65% в малонаселеній Північній території і Західній Австралії.

У суботу в країні зареєстровано 1558 випадків інфікування і 10 смертей, при цьому більшість випадків зараження припадає на Вікторію. Деякі частини Північної території знаходяться в екстреній триденній ізоляції після спалаху.

Незважаючи на спалахи варіанту «Дельта», які призвели до місяців ізоляції в двох найбільших містах, Сіднеї і Мельбурні, національний показник менше 179 тисяч інфекцій і 1587 смертей набагато нижче, ніж у багатьох розвинених країнах.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1289 | Додав: admin | Теги: Австралія, вакцина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]