Ср, 2024-04-24, 10:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Червень » 20 » Анонс подій на 10 день - Євро-2016
12:20
Анонс подій на 10 день - Євро-2016

  Останній тур першого раунду Євро-2016 передбачає проведення паралельних матчів в кожній з груп в один і той же час. Тому, починаючи з сьогоднішнього дня, 19 червня, уболівальникам доведеться вибирати - який з матчів турніру подивитися в прямий час.

Сьогодні у Франції відбудуться лише два матчі. Господарі чемпіонату, які виграли дві перші зустрічі, зіграють проти Швейцарії. У паралельному поєдинку за путівку в плей-офф поборються Албанія і Румунія.

На даний момент турнірна таблиця група А виглядає так:

1. Франція - 6 очок;

2. Швейцарія - 4 очка;

3. Румунія - 1 очко;

4. Албанія - 0 очок.

Швейцарія - Франція

Напередодні матчу позиції збірної Швейцарії виглядають вкрай просто. В активі у команди триочкова перевага над переслідувачами, а це означає, що будь-який нічийний результат гарантує підопічним Володимира Петковича друге місце і перший історичний вихід в плей-офф чемпіонату Європи.

На чемпіонаті світу 2014 року в Бразилії ці команди зустрічалися між собою, і тоді перемогу відсвяткувала збірна Франції з рахунком 5:2.

Петкович, втім, не оглядається назад і звертає увагу на те, що його суперник, який грає перед рідними трибунами, може відчувати передматчевий мандраж.

"Вважаю, французи зараз не спокійні на всі сто відсотків. Вони все ще можуть втратити перше місце в групі, і ми зробимо для цього все можливе. Хоча, звичайно, вони фаворити, причому, можливо, і на всьому турнірі в цілому", - вважає Петкович.

Наставник французів Дідьє Дешам перед грою нічого не говорив про перемогу, але зробив акцент на тому, що його підопічні повинні посісти перше місце в групі. Як очевидно з таблиці, для цього "триколірним" вистачить і нічиєї. При цьому фахівець вважає, що сьогодні глядачі побачать відкритий футбол, де обидві команди будуть мати чимало гольових моментів.

"Вважаю, завдяки стилю гри швейцарців у нас буде більше свободи дій. Грати проти супероборонних команд завжди важко. Збірна Швейцарії ж любить і вміє грати в футбол, так що нас чекає відкритий матч".

Румунія - Албанія

І збірна Румунії, і збірна Албанії добре зарекомендували себе на Євро-2016 в якості захисних команд. Але сьогодні і першим, і другим доведеться в обов'язковому порядку забивати - інакше обидві команди не зможуть вийти в плей-офф.

Разом з тим, перемога будь-якого з колективів може принести йому "прохідне" третє місце. Після сьогоднішнього успіху треба буде лише дочекатися результатів команд в інших групах чемпіонату, але очевидно, що шанси Румунії, яка має в активі один бал, вище, ніж у суперника.

Напередодні зустрічі румунський наставник Ангел Йорданеску поскаржився, що в його команді відразу три травмованих - захисник Разван Рац, опорник Міхай Пінтілій і вінгер Стеліано Філіп. Участь всіх цих виконавців є під питанням, але фахівець намагається не засмучуватися з цього приводу і вселяє в підопічних бойовий дух.

"[Вихід в плей-офф Євро-2016] - це потрібно румунському футболу. Наша команда не грала на Євро довгі роки. Шанс домогтися результату, який порадує всю країну, дається раз в житті. Тому ми повинні бути сфокусовані і не розтрачувати енергію на непотрібні речі. Хлопцям треба зрозуміти, що для досягнення результату вони повинні залишити на полі все", - заявив Йорданеску.

Головний тренер Албанії Джанні де Б'язі, навпаки, виступив перед грою без пафосних слів. Італієць покартав своїх гравців за те, що вони в перших матчах втратили шанси взяти очки і забити свій перший гол в історії чемпіонату. Тому сьогоднішня гра буде мати додаткову важливість для Албанії.

"Ми якісно підготувалися до матчу третього туру, і постараємося зіграти відмінно, бо нас влаштує тільки перемога. Зараз багато хто говорить про те, що їм подобається гра збірної Албанії. Ми також розуміємо важливість командної роботи, але якщо за грою, немає результату, то дуже скоро сама гра забудеться", - підкреслив Де Б'язі.

Євро-2016. 19 червня. Календар.

22:00. Румунія - Албанія (пряма трансляція - ТК "Україна")

22:00. Румунія - Албанія (пряма трансляція - ТК "Футбол 1")

Матчі в компанії друзів і за келихом пива можна буде подивитися в різних київських фан-зонах - на Поштовій площі, Спортивній площі, Троїцькій площі, Оболонській набережній, Трухановому острові або інших місцях. 

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1957 | Додав: adminA | Теги: 10 день, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]