Пт, 2024-04-26, 12:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Січень » 17 » "Антарктичні уроки" зняли українські полярники
00:39
"Антарктичні уроки" зняли українські полярники

антарктида Українські науковці на станції "Академік Вернадський" зняли онлайн-лекції про крижаний континент і роботу полярників. Усі серії розміщені на YouTube-каналі станції.

"В Україні триває локдаун, і цього тижня в багатьох школах почалося дистанційне навчання. Тому ми вирішили нагадати про наші "Антарктичні уроки" – короткі онлайн-лекції про крижаний континент та роботу полярників на станції "Академік Вернадський". Ці ролики будуть цікаві та корисні не тільки для школярів, а й для батьків, учителів, студентів та всіх, хто хоче дізнатися більше про Антарктиду», – ідеться в повідомленні.

Українські полярники зазначили, що вчителі можуть використовувати записи на уроках географії, біології, історії та класних годинах. Також відео стануть у пригоді для профорієнтації – щоб показати дітям, якою цікавою може бути робота науковця.

"Антарктичні уроки" складаються з 6 частин: чому Антарктида – крижана й холодна та чим відрізняється від Арктики; які тварини та рослини живуть в Антарктиді; хто відкрив Антарктиду і яка роль українців у цьому; як Україна отримала станцію "Академік Вернадський"; як українські полярники працюють в Антарктиді; скільки країн і навіщо досліджують Антарктиду.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1419 | Додав: admin | Теги: антарктичний, урок, Антарктида, полярник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]