Сб, 2024-04-20, 06:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Квітень » 27 » Астронавтів для NASA відправила до МКС SpaceX
14:35
Астронавтів для NASA відправила до МКС SpaceX

SpaceX мкс астронавт NASA SpaceX запустила чотирьох астронавтів на Міжнародну космічну станцію для NASA в середу, менш ніж через два дні після завершення польоту, зафрахтованого мільйонерами.

"Три астронавти NASA та один астронавт ESA стартували з космічного центру NASA імені Кеннеді на борту SpaceX Dragon Freedom. Очікуваний час прибуття екіпажу на Міжнародну космічну станцію приблизно через 15,5 години", - повідомили в американському космічному агентстві.

Згодом там повідомили, що капсула з екіпажем відокремилася від верхнього ступеня ракети SpaceX Falcon 9. "Наступна зупинка: Міжнародна космічна станція", - додали у NASA.

Як вказує AP, це перший екіпаж NASA, що складається з двох чоловіків і двох жінок, включаючи першу темношкіру жінку, що здійснює тривалий космічний політ, Джесіку Воткінс.

"Я думаю, що це один із найдиверсифікованіших екіпажів, які у нас були за дуже, за дуже довгий час", — сказала керівник місії NASA з космічних операцій Кеті Людерс напередодні запуску.

Астронавти проведуть п'ять місяців у орбітальній лабораторії.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1272 | Додав: admin | Теги: Астронавт, NASA, SpaceX, МКС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]