Чт, 2024-04-25, 09:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Вересень » 13 » Автокрісла, що не захитують, розробили японці
09:28
Автокрісла, що не захитують, розробили японці

японія автокрісло захитування Японська компанія NHK Spring, один із провідних світових виробників пружин, яка також випускає автомобільні сидіння, розробила автокрісло нового покоління.

Як стверджується, воно здатне позбавити пасажирів такого неприємного явища, як заколисування або "кінестоз». Воно виникає, коли мозок не може зрозуміти інформацію, яку посилають очі, вуха та тіло. За даними медиків, від заколисування тією чи іншою мірою страждає кожен третій житель планети.

З початком масової експлуатації автономних автомобілів з цим явищем зіткнуться й водії, оскільки перетворяться на звичайних пасажирів. Як не дивно, зараз простіше переносити їзду їм допомагає кермо, тримаючись за яке водій деякою мірою фіксує своє тіло.

Особливість автокрісла NHK Spring — потужний підголівник, який зводить до мінімуму поштовхи. Підтримує потиличну кістку з обох боків, він фіксує голову у стійкому положенні, позбавляючи розгойдування.

За даними розробників, за рахунок фіксації голови дискомфорт у шлунку, нудота та позіхання скорочуються втричі у порівнянні зі звичайними автомобільними кріслами.

Крім того, нові сидіння на 40% тонші, але при цьому забезпечують належний рівень амортизації та комфорту.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1219 | Додав: admin | Теги: Японія, захитування, автокрісло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]