Пт, 2024-03-29, 10:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 10 » Автомобілем року визнали електрокар Chevrolet Bolt
16:39
Автомобілем року визнали електрокар Chevrolet Bolt

Електромобіль Chevrolet Bolt визнаний "автомобілем року" на Північноамериканському міжнародному автосалоні, який проходить цими днями в Детройті. Про це повідомляється на сайті виставки.

Журі, яке складається з автомобільних журналістів, визнало Chevrolet Bolt виробництва концерну General Motors найкращою моделлю року, поставивши її на перше місце перед седанами Hyundai Genesis G90 і Volvo S90.

Найкращим пікапом стала модель Honda Ridgeline, яка обійшла Ford F Super Duty і Nissan Titan. Найкращим позашляховиком був визнаний Chrysler Pacifica, який залишив позаду кросовер Jaguar F-Pace і модель Mazda CX-9. Позашляховики нагороджувалися в цьому році вперше в історії автосалону.

Нагадаємо, прототип Chevrolet Bolt EV був представлений в Детройті два роки тому. Виробництво моделі 2017 року стартувало в минулому листопаді на заводі в Оріон Тауншип на північ від Детройта. Модель має запас ходу 383 км на повній зарядці батареї і коштує в США від 30 тисяч доларів.

"Автомобіль року" на автосалоні в Детройті обирають з 1993 року. Фіналістів визначають з десятків моделей, які з'явилися на ринку за минулий рік.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1944 | Додав: adminA | Теги: Chevrolet Bolt, електрокар, автомобіль року | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]