Сб, 2024-07-27, 08:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Пошук
Головна » 2024 » Травень » 13 » Базу Європолу зламали хакери
00:11
Базу Європолу зламали хакери

Хакерам вдалося викрасти дані з закритої платформи Європолу, де поліцейські з усієї Європи обмінюються інформацією. Дані зараз ці дані продаються на одному з відомих хакерських форумів.

Користувач форуму опублікував повідомлення про те, що в травні 2024 року сталося проникнення в Європол, і тепер дані з цієї платформи доступні для продажу, це РDF-документи, інформація про членів Європолу та програмний код, призначений лише для офіційного використання.

Серед викрадених даних є вказівки від Інтерполу щодо конфіскації та продажу криптовалют, а також розмови європейських слідчих про отримання інформації від операторів програми Telegram.

Європол підтвердив інцидент із викраденням даних. Проте вони стверджують, що жодні дані з операцій не були скомпрометовані, оскільки ці дані не оброблялися на платформі.

Наразі сторінка "Європол для експертів" недоступна, а всі спроби отримати доступ до неї закінчуються повідомленням про технічне обслуговування. Європол просить вибачення за незручності і закликає повернутися пізніше.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1224 | Додав: admin | Теги: хакер, база, Європол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]