Пт, 2024-03-29, 03:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Безкоштовні сніданки почали видавати в українських потягах
12:58
Безкоштовні сніданки почали видавати в українських потягах

Пасажири СВ-вагонів у внутрішньодержавному сполученні безкоштовно отримують питну воду без газу в півлітрових пляшках, а пасажири деяких міжнародних маршрутів - безкоштовний сніданок. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Зокрема, кожен пасажир ПАТ "Укрзалізниця", який подорожуватиме за маршрутами Київ – Прага, Київ – Братислава, Київ – Будапешт і Львів – Будапешт, тепер отримує безкоштовний сніданок: чай або каву на вибір, із печивом чи вафлями.

Вода, яку залізничники видають пасажирам, – власного виробництва філій ПАТ "Укрзалізниця" та має державний сертифікат відповідності, виданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Питну воду випускають у регіональній філії "Південна залізниця" (марки "Гребінківська" і "Миргородське джерело") та регіональній філії "Одеська залізниця" (марки "Холодок" і "Бірзульська").

Раніше повідомлялося, що в українських потягах більш не буде пір'яних подушок і фіранок на вікнах, буде запроваджено європейський сервіс, що відповідає гігієні та зручності.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1960 | Додав: adminA | Теги: україна, безкоштовні сніданки, Потяг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]