Пт, 2024-03-29, 07:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 6 » Безводний туалет презентував Білл Гейтс
16:41
Безводний туалет презентував Білл Гейтс

Білл Гейтс Глава Microsoft Білл Гейтс представив проект туалету, що працює без підключення до водопроводу і каналізації, пише BBC. Інноваційний унітаз представили на виставці технологій переробки відходів Reinvented Toilet Expo в Китаї.

"Чесно кажучи, 10 років тому я б не подумав, що так багато дізнаюся про фекалії", — пожартував Гейтс під час виступу. За його словами, представлені продукти зроблять революцію у санітарії.

Для демонстрації пристрою Гейтс вийшов на сцену зі скляною банкою, в якій знаходилися фекалії. Бізнесмен зазначив, що в такій кількості може міститися до 200 трильйонів ротавірусних клітин, 20 мільярдів бактерій Шігелли і 100 тисяч яєць паразитичного хробака.

Туалет від Білла Гейтса використовує кілька видів хімікатів, щоб переробити відходи на добриво. За словами глави Microsoft, концепція унітазу майже готова, і незабаром її передадуть виробникам для тестового випуску на ринок. Пристрій розробив Фонд імені Білла Гейтса, який за сім років отримав більше 200 мільйонів доларів фінансування.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1628 | Додав: adminA | Теги: туалет, презентація, безводний, гейтс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]