Пт, 2024-04-26, 01:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 2 » Більш жорсткі екологічні тести для нових авто вводить ЄС
09:06
Більш жорсткі екологічні тести для нових авто вводить ЄС

ЄС вводить нові, більш жорсткі тести для перевірки рівня викидів шкідливих речовин в атмосферу, що може допомогти уникнути чергового скандалу в стилі "Дизельгейту". Про це повідомляє Automotive News Europe.

В п’ятницю, 1 вересня, почали діяти два нові тести для вимірювання викидів, які мають проходити усі автомобілі перед початком продажів на території країн, що входять до складу блоку.

Лабораторні випробування відтепер будуть проводитись у відповідності з Всесвітньо узгодженою процедурою випробувань легкових автомобілів (WLTP), яка замінить тести Європейського циклу руху (NEDC).

WLTP надасть умови для вимірювання шкідливих забруднюючих речовин та викидів СО2 та допоможе завадити автовиробникам знаходити "лазівки" для обману тестів.

Додатковий новий тест, відомий як Справжній тест на емісію (RDE), вперше буде вимірювати викиди забруднюючих речовин на дорогах загального користування. Автомобілі будуть пересуватись дорогами з використанням мобільного вимірювального обладнання. Нові тести доповнюватимуть один одного.

Навколо автовиробників розгорівся гучний скандал, після того як VW визнав свою провину в оснащенні 11 млн своїх автомобілів програмним забезпеченням, яке здатне обманювати тести та умисно занижує рівень шкідливих викидів. Тоді, автовиробнику довелось сплатити найбільший в історії автопрому штраф.

Скандал розповсюдився по усьому світу, коли і інших автовиробників почали викривати на подібних махінаціях.

Нагадаємо, прокуратура Штутгарта звинуватила автовиробників Daimler, BMW, VW, Audi I Porshe у створенні злочинного картелю.

Також у злочинному зговорі підозрюють найбільшого в світі постачальника автозапчастин Bosch.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1778 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]