Пт, 2024-03-29, 04:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Більше кілограма золота знайшли одеські митники
09:00
Більше кілограма золота знайшли одеські митники

При проходженні митного контролю в пункті пропуску "Тимкове-Броштень" митного поста "Котовськ" працівники Одеської митниці ДФСУ затримали двох правопорушників, що намагались ввезти в Україну, порушуючи митні правила, близько 1 кілограма 200 грамів золотих ювелірних виробів.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу керівник сектора комунікацій Одеської митниці Олена Гусєва.

"Водій автомобіля "Sеаt Alhambra", що перетинав у суботу, близько 8 години ранку, пункт пропуску "Тимкове-Броштень" митного поста "Котовськ", обрав для себе "зелений" коридор. У такий спосіб водій автомобіля, громадянин України, та його пасажир, громадянин Молдови, декларували відсутність будь-яких товарів, переміщення яких через держкордон заборонено, обмежено чи потребує спеціальних дозволів. Але при здійсненні спільного прикордонного та митного контролю транспортний засіб було переведено до сусіднього "червоного» коридору", - зазначила Гусєва.

Працівники митниці виявили у салоні автомобіля близько 1 кілограма 200 грамів виробів з жовтого металу, зовні схожого на золото. Ювелірні вироби знаходилися без ознак приховування у салоні автомобіля між сидіннями у банці з-під кави та розсипом у поліетиленових пакетах.

Водночас водій і пасажир, яких зупинили митники та прикордонники, стверджували, що не мають жодного стосунку до знахідки митників.

Складено протокол про порушення митних правил, описані та вилучені прикраси будуть передані на експертизу, а справа – до суду.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1861 | Додав: adminA | Теги: митниця, золото, кілограм, Одеса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]