Вт, 2024-04-23, 15:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 8 » Бронетанкова бригада США прибула до Польщі
18:22
Бронетанкова бригада США прибула до Польщі

 Перші військовослужбовці зі складу 3-ї бронетанкової бригадної бойової групи 4-ї піхотної дивізії США прибули до Польщі.

Літаки доставили 250 солдатів у місто Вроцлав, повідомляє в суботу, 7 січня, польське інформаційне агентство PAP.

Вони будуть розміщені в місті Жагань на заході країни. У Польщі буде дислокована основна частина бронетанкової бригади, яка зміцнить східний фланг НАТО в рамках операції Atlantic Resolve ("Атлантична рішучість"). Тут буде і штаб-квартира бригадної групи.

На відміну від інших підрозділів армії США, дислокованих в Німеччині та Італії, 3-я бригада буде розміщена окремими підрозділами на ротаційному принципі в різних країнах Східної Європи, пише DW. У першу чергу, крім Польщі, американських солдатів можуть прийняти Румунія, Болгарія і Литва. Більша частина техніки буде розміщена в Німеччині, Бельгії та Нідерландах. Особовий склад бригади і техніка буде змінюватися кожні дев'ять місяців.

Крім того, повідомлялося, що батальйон сухопутних військ США буде перекинуто з Німеччини до Польщі в рамках розширення військової присутності сил НАТО в Східній Європі.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1922 | Додав: adminA | Теги: бронетанкова бригада, США, Польща | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]