Вт, 2024-04-16, 07:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Березень » 22 » Частково ветував закон про надзвичайний стан президент Болгарії
22:14
Частково ветував закон про надзвичайний стан президент Болгарії

Президент Болгарії Румен Радев частково наклав вето на закон про надзвичайний стан, ведення якого було запропоновано для боротьби з коронавірусом. Про це повідомляє News.bg.

Президент піддав критиці заходи, передбачені в законі, які обмежують право на свободу слова і відсутність адекватних заходів для підтримки населення від бідності. Радев попередив, "що голод переможе страх".

За його словами, закон переріс в пропозиції, які не мають нічого спільного з коронавірусом.

"Давайте не будемо забувати, що у нас є майбутнє після надзвичайного стану. Брак персоналу і недоліки в системі охорони здоров'я намагалися компенсувати це обмеженнями", - сказав Радев.

Він заявив, що бачить загрозу покарання будь-якого вільнодумства і інакомислення, так як заходи в законі про надзвичайний стан залишаються чинними навіть після його завершення.

Радев розкритикував низку економічних норм закону та інші положення документа, зокрема, виступивши проти повної блокади руху і висловивши невдоволення зростанням повноважень військових.

Глава держави висловив сподівання, що депутати врахують його рекомендації.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1461 | Додав: adminA | Теги: стан, вето, радев, президент, надзвичайний, Болгарія, закон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]