Сб, 2024-04-20, 01:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Березень » 13 » Через коронавірус усі експедиції на Еверест Непал скасував
10:13
Через коронавірус усі експедиції на Еверест Непал скасував

У зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19, усі весняні експедиції альпіністів, а також вихід на Еверест скасовані.

Уряд Непалу до кінця квітня призупинив видачу туристичних віз і скасував на цей термін всі експедиції альпіністів. Про це повідомляє газета The Kathmandu Post.

"Призупинення дії віз, за винятком дипломатичних і офіційних, вступить у силу 14 березня і триватиме до 30 квітня", – йдеться у газеті.

Заборона почне діяти з 14 березня. Таке рішення позбавить Непал багатомільйонних доходів лише за одні тільки експедиції на Еверест.

У разі надзвичайної необхідності всім іноземцям, які хочуть приїхати в Непал, необхідно буде надати медичну довідку про те, що вони не мають коронавірусу, і подати на розгляд заяву в консульство Непалу в своїй країні,
 – заявив чиновник.

Зазначимо, що у Непалі зафіксовано один випадок зараження коронавірусом.

Що відомо про пандемію Covid-19?

Пандемію оголошують тоді, коли з'являється новий вірус грипу, який поширюється по всьому світу, а населення немає імунітету до вірусу, а також ефективних засобів профілактики, вакцинації та лікування. Саме така ситуація з коронавірусом Covid-19, на який на сьогодні хворіє 126 тисяч людей по всьому світі.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1438 | Додав: adminA | Теги: експедиція, Непал, коронавірус, скасування, Еверест | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]