Пт, 2024-04-26, 20:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Через напад в Нью-Йорку Трамп планує припинити лотерею "зелена картка"
19:38
Через напад в Нью-Йорку Трамп планує припинити лотерею "зелена картка"

"Сьогодні я розпочинаю процедуру припинення програми Диверсифікаційної візової лотереї (лотерея "зелена картка")", - заявив Дональд Трамп сьогодні звертаючись до преси.

"Я планую звернутись до Конгресу про негайний початок роботи, щоб позбутись цієї програми", - наголосив він.

Президент Трамп виступив за запровадження нової програми, яка б базувалась на заслугах кандидатів: "Програма має базуватись на заслугах, щоб люди приїздили до нашої країни завдяки своїм чеснотам".

До такої заяви Трампа спонукав смертоносний напад в Нью-Йорку, у скоєнні якого підозрюють іммігранта з Узбекистану.

Підозрюваний нападник міг бути не самим, вважає Трамп.

"Цей чоловік, який прибув, або як його ще назвати, привів за собою інших людей, - заявив Трамп. - Він був контактною особою, основною контактною особою, за попередніми даними, для 23-х осіб, які прибули, або могли прибути з ним. Це – неприйнятне. Тому ми хочемо позбутись ланцюгової міграції. Ми вже давно цього прагнемо", - заявив Трамп.

Правоохоронні органи Нью-Йорка сьогодні почали допити водія, який підозрюється в тому, що взяв в оренду вантажівку "пікап" і збивав людей на доріжці для велосипедів у вівторок. Щонайменше десять осіб загинуло і 11 було поранено під час нападу.

Слідчі намагаються з’ясувати мотиви найбільш смертоносного терористичного нападу в місті з 11 вересня 2001 року.

Підозрюваний у прибув до США за лотереєю "зелена картка". 29-річний узбецький іммігрант приїхав до США в 2010 році і користувався матеріалами пов”язаними з Ісламською державою в соціальних медіа, повідомляє АР з посиланням на правоохоронні органи. На місці нападу було виявлено записку в якій підтверджується відданість групі джихадистів.

Коментуючи напад, президент Трамп виступив за запровадження нової програми, яка б базувалась на заслугах кандидатів: "Програма має базуватись на заслугах, щоб люди приїздили до нашої країни завдяки своїм чеснотам".

Мер Нью-Йорка Біл де Блазіо назвав напад "особливо боягузливим актом терору, спрямованим проти невинних громадян".

Губернатор Нью-Йорку Ендрю Комо заявив CNN “Він – слабкодухий боягуз і він пов’язаний з ІДІЛ і був радикалізований всередині країни".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1765 | Додав: adminA | Теги: напад, трамп, лотерея, зелена картка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]