Пт, 2024-04-19, 21:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Через наплив туристів в Австрії зачиняють гірськолижні курорти
00:19
Через наплив туристів в Австрії зачиняють гірськолижні курорти

австрія наплив турист зачинення гірськолижний курорт Незважаючи на запроваджений локдаун, в Австрії дозволили працювати гірськолижним курортам. Однак вони не витримують великої кількості відвідувачів.

В Австрії, незважаючи на запроваджений 26 грудня локдаун, на численних гірськолижних курортах зафіксований великий наплив відпочивальників - спостерігаються скупчення людей і великі корки на автошляхах. Через велику кількість любителів гірськолижного відпочинку деякі курорті обмежують в'їзд або взагалі припиняють роботу.

Як повідомляє у неділю, 27 грудня, агенція dpa, з суботи, через великий наплив людей, залишається закритою долина Боденталь у австрійській федеральній землі Каринтія. Також на вихідні через велику кількість відпочивальників і нездатність забезпечити між ними соціальну дистанцію зачинені траси на курорті у Земмерінгу в Нижній Австрії, що знаходиться приблизно у ста кілометрах від Відня.

Повідомлення про велику кількість людей надходять також з гірськолижних курортів Хінтерстодер, Вурцеральм і Касберг у Верхній Австрії.

Схожа ситуація спостерігається також і на інших австрійських гірськолижних курортах, через що місцева влада і адміністрація курортів почала запроваджувати обмеження на відвідування.

Ситуацію ускладнює також той факт, що через заповнені зони для паркування люди кидають свої машини на узбіччях доріг, що призводить до хаосу і виникнення корок.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1374 | Додав: admin | Теги: Австрія, турист, Курорт, наплив, зачинення, гірськолижний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]