Чт, 2024-03-28, 22:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Червень » 30 » Через обстріли бойовиків ОБСЄ евакуювала свій офіс з Попасної
09:34
Через обстріли бойовиків ОБСЄ евакуювала свій офіс з Попасної

Вночі 29 червня 2017 року бойовики ОРЛО обстріляли представництво спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Українська сторона в Спільному центрі з контролю та координації повідомляє, що через обстріли бойовиків Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ евакуювала свій офіс з Попасної у Луганській області. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.

"Важливо! Внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань ОРЛО співробітники СММ ОБСЄ були вимушені евакуювати свій польовий офіс в Попасній", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, сказано, що вночі 29 червня 2017 року бойовики ОРЛО обстріляли представництво спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, розташоване в місті Попасна Луганської області, застосувавши заборонені Мінськими угодами 82 мм міномети, а також зенітні установки та стрілецьку зброю.

Зазначається, що постраждалих серед співробітників місії ОБСЄ немає. Детальна інформація з приводу цього нападу буде опублікована найближчим часом на офіційному сайті СММ ОБСЄ в Україні.

"Такими збройними нападами, НЗФ ОРЛО намагаються залякати представників місії ОБСЄ та примусити їх згорнути свою роботу на Луганському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі дії незаконних збройних формувань ОРЛО та кваліфікує їх як грубе порушення досягнутих раніше угод.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1746 | Додав: adminA | Теги: евакуація, обстріл, ОБСЄ, бойовик, офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]