Чт, 2024-04-25, 03:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Березень » 23 » Через страйк комунальників Париж потопає у смітті
00:15
Через страйк комунальників Париж потопає у смітті

Збирачі сміття в столиці Франції Парижі продовжують страйкувати на знак протесту проти законопроекту президента Еммануеля Макрона про підвищення мінімального віку виходу на пенсію. Про це повідомляє агентство Bloomberg у середу, 22 березня.

Протягом останніх двох тижнів вулиці французької столиці всіяні переповненими сміттєвими контейнерами, деякі з яких підпалюють протестувальник на знак протесту проти пенсійної реформи, пише агентство. За словами федерального секретаря відділу громадських послуг профспілки робітників Франсуа Лівартовскі, страйк триватиме до понеділка. Сміттярі не виходять на роботу вже другий тиждень.

"За даними міської влади, станом на середу на тротуарах міста залишалося близько 9500 тонн сміття, у роботі лише близько сотні сміттєвозів, повідомила газета Le Parisien. За словами Лівартовського, містом у звичайні дні їздить близько 250 вантажівок. Половина районів міста покладаються на комунальних працівників для збору сміття. З минулого тижня влада реквізувала 674 працівників і 11 підрядних компаній, йдеться в заяві поліції Парижа", - сказано у повідомленні.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1155 | Додав: admin | Теги: страйк, Комунальник, Париж, сміття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]