Пт, 2024-03-29, 01:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Січень » 11 » Через страйки МЗС закликає пасажирів у Франкфурті перебронювати квитки
18:47
Через страйки МЗС закликає пасажирів у Франкфурті перебронювати квитки

У зв'язку із страйком служб безпеки аеропорту у німецькому місті Франкфурті у вівторок, 15 січня, служба аеропорту закликала пасажирів перебронювати квитки на інші дати. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"За інформацією аеропорту Франкфурт Fraport/Flughafen FFM, на 15 січня оголошено страйк служб безпеки аеропорту", - повідомили у МЗС.

Повідомляється, що до 20:00 за місцевим часом 15 січня пасажири не зможуть пройти безпековий контроль (у тому числі і в транзитній зоні) й таким чином не зможуть потрапити на свої рейси.

"Служба аеропорту просить пасажирів перебронювати їхні квитки на інші дати", - закликали в міністерстві.

Співробітники служб безпеки трьох аеропортів в Німеччині - Дюссельдорфа, Кельна/Бонна і Штутгарта - почали в четвер попереджувальний страйк, яка порушить плани десятків тисяч чоловік.

До страйку закликав профспілку Verdi - там вимагають підвищення зарплати і поліпшення умов праці для співробітників служб безпеки німецьких аеропортів.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1541 | Додав: adminA | Теги: МЗС, страйк, квитки, перебронювання, пасажир, заклик, Франкфурт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]