Чт, 2024-04-25, 13:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 5 » Через вимоги підвищити зарплату Amazon звільняє співробітників у Німеччині
00:15
Через вимоги підвищити зарплату Amazon звільняє співробітників у Німеччині

німеччина Amazon У Німеччині співробітники онлайн-рітейлера Amazon організували страйк через дії компанії і вимагають підвищення заробітної плати.

Відразу на кількох підприємствах Amazon у Німеччині було звільнено робітників. При цьому члени профспілки Verdi ведуть тривалу боротьбу з компанією з вимогою підвищити заробітну плату співробітникам та покращити умови праці.

Станом на сьогодні Німеччина є найбільшим ринком для Amazon після США. Починаючи з 2013 року, профспілка у сфері послуг Verdi регулярно закликає до страйків на підприємствах рітейлера по всій країні, щоб змусити компанію змінити погані умови праці та підвищити зарплату працівникам.

Відомо, що страйк торкнувся семи підприємств Amazon у Німеччині, але компанія не повідомляє, скільки співробітників було звільнено.

"Неприпустимо, щоб транснаціональна компанія, що отримує величезний прибуток, досі не могла підвищити заробітну плату своїх працівників до рівня, який платять інші компанії в цьому секторі", – сказав Орхан Акман, представник профспілки.

Представники Amazon відповіли, що компанія пропонує «чудову заробітну плату і умови праці» і підкреслили, що страйки і звільнення персоналу не позначаться на роботі рітейлера і його клієнтах.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1320 | Додав: admin | Теги: Німеччина, звільнення, Amazon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]