Ср, 2024-04-24, 11:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 12 » Чи здатні вакцини "намагнічувати" людей вивчали законодавці Огайо
17:30
Чи здатні вакцини "намагнічувати" людей вивчали законодавці Огайо

сша вакцина У Палаті представників американського штату Огайо відбулися слухання, на яких супротивниця щеплень намагалася довести, що вакцина проти COVID-19 "намагнічує" людину.

Таку позицію перед законодавцями штату обстоювала медсестра Джоанна Оверголт.

На підтвердження думки, ніби COVID-вакцина «намагнічує» людину, Оверголт прикладала до себе ключ, проте він ніяк не прилипав до шкіри. Жінка намагалася зробити це саме зі шпилькою, але теж без успіху.

Як зазначається, Оверголт дала свідчення на користь законопроєкту, який забороняє будь-кому зобов’язувати або просити людей робити щеплення, в тому числі проти COVID-19.

У Центрі контролю та профілактики захворювань (CDC) наполягають, що вакцина не може намагнічувати людей.

«Щеплення проти COVID-19 не зробить вас намагніченим, у тому числі в місці вакцинації, яким зазвичай є рука. Вакцини не містять інгредієнтів, що можуть створювати електромагнітне поле в місці ін'єкції», - ідеться в повідомленні CDC.

У медичному відомстві наголошують, що COVID-вакцини не містять жодних металів, а також «промислових продуктів, таких як мікроелектроніка, електроди, вуглецеві нанотрубки та нанопровідники».

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1373 | Додав: admin | Теги: людина, США, вакцина, Огайо, намагнічування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]