Сб, 2024-04-20, 15:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Чохли – ефективний спосіб сховати недоліки автомобільних сидінь
08:51
Чохли – ефективний спосіб сховати недоліки автомобільних сидінь

Одними з перших при інтенсивній експлуатації машини страждають її крісла. В результаті на них з'являються тріщини та плями, які неможливо вивести. Щоб вирішити цю проблему, варто встановити авточохли.

Як замаскувати дефекти на сидіннях машини?

Автомобільні чохли виконують не тільки захисну, але й естетичну функцію. В тому числі, вони допомагають сховати будь-які пошкодження, котрі псують зовнішній вигляд сидінь. Сюди входять подряпини, пошкодження, котрі з'явились після контакту с сигаретним попелом, застарілі плями, що вже неможливо вивести.

Варто відзначити, що дефекти на бокових частинах автомобільних сидінь можуть сховати тільки повноцінні модельні або універсальні автомобільні чохли. Накидки та чохли-майки прикривають тільки передню і задню частини крісел.

Інтернет-магазин MARKET.RIA пропонує широкий вибір автомобільних чохлів від перевірених українських і закордонних виробників.

Найпопулярніші виробники чохлів

На сучасному ринку можна знайти великий асортимент чохлів, вартих уваги українських водіїв. Однак виробників, готових гарантувати високу якість своєї продукції, є лише невелика кількість. Серед них варто виділити:

  • AVTOMANIA –компанія, яка займається пошиттям модельних чохлів з екошкіри. Окремої уваги серед автомобілістів заслуговують серії чохлів X-Line, R-Line та L-Line. Серед їх переваг варто відзначити стильний сучасний дизайн, широкий вибір відтінків та простоту в догляді;

  • AVto-AMbition – ця польсько-українська компанія шиє модельні та універсальні чохли з автотканини, екошкіри та комбінації автотканини і шкірзамінника. В конструкції аксесуарів є всі необхідні отвори для їх встановлення. Також ослаблені шви в місцях знаходження подушок безпеки;

  • EMC-Elegant – модельні чохли цього відомого виробника шиються з використанням якісних матеріалів: екошкіри та автотканини. Окрім цього, виробник пропонує широкий асортимент аксесуарів, пошитих з комбінації автотканини та екошкіри. Чохли цього бренда шиються на замовлення з врахуванням всіх особливостей конструкції автомобіля;

  • MW Brothers – цей популярний виробник шиє модельні авточохли для найбільш поширених автомобілів. Переваги аксесуарів цього бренда – стійкість до пошкоджень та невибагливість в догляді

Серед інших відомих виробників варто виділити компанії Eco-Star, Virtus, Robinzon, Союз-Авто та Avtoритет. Їх продукція відома високою якістю та великим термінами експлуатації.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1597 | Додав: adminA | Теги: автомобіль, чохли, Сидіння, недолік | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]