Сб, 2024-04-20, 02:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Квітень » 29 » Чоловічий годинник як показник статусу
11:48
Чоловічий годинник як показник статусу

Йтиметься про таку категорію наручних годинників, які носять, щоб показати величину соціального статусу власника. Їх можна носити або з класичним одягом, або з одягом в стилі бізнес кежуал. Такі гідні уваги найпомітніших людей бізнесу та кіноакторів годинники в Україні продає магазин Імідж.

Підкреслимо: такі годинники носяться не для краси і не просто для стилю, а саме як дорогий аксесуар. Цією річчю людина як би говорить оточуючим: "Дивіться, ось стільки я зараз можу собі дозволити". Це важлива деталь ділового іміджу чоловіка.

магазин Імідж

Дорогий годинник - єдина дорога прикраса, яка впишеться в строгу класику. Крім того, це елемент розкоші, який дозволений чоловікам. Адже якщо надіти дорогий перстень з діамантом, всі почнуть дивитися на тебе криво і шепотітися. Але варто надіти дійсно елітний годинник - і всі зрозуміють, наскільки успішний чоловік і який у нього чудовий смак. Хоча, начебто, обидві речі показують, що ти можеш дозволити собі дорогий аксесуар.

Ремінець можна вибрати як з металу, так і зі шкіри. Нехай, головне, він поєднується з усіма іншими елементами одягу. Здорово, якщо ремінець буде одного кольору з туфлями і ременем. Це буде дійсно стильно.

До такої категорії чоловічих годинників відносяться бренди Patek Philippe, Rolex, Vacheron Constantin, Breguet, Rado. Найкраща країна виробник — Швейцарія. Собівартість такого годинника не більше 20% від кінцевої вартості. Решта - бренд, реклама та інше. Яка різниця між годинниками за 10 тисяч і годинниками за 300 тисяч не сильно видно. Але є різниця в тому, як на вас будуть дивитися люди і як вони поставляться до вас.

Важливе правило: ніколи не купуйте підробки! Якщо ви опинитеся в компанії, де хоч одна людина зрозуміє, що ви носите підробку, репутація буде назавжди зіпсована.

Оригінальні швейцарські годинники широко відомі у всьому світі своєю точністю і надійністю. Останнім часом, багато відомих марок швейцарських годинників відкривають свої магазини і постійно поповнюють свої колекції на території пострадянського простору. Безумовно, особливу роль і особливе місце в асортименті кожного магазину займають золоті швейцарські годинники, які представлені великим вибором продукції, як для чоловіків, так і для жінок. Особливою популярністю серед покупців користуються золоті чоловічі швейцарські наручні годинники, які можуть відмінно підкреслити бездоганний смак, а також статус і стиль ділового чоловіка.

Неважко припустити, що тих, хто хоче придбати справжні золоті швейцарські годинники, не може відлякувати їхня вартість. Адже такий елітний товар, який добре відомий своєю дорожнечею, яка, тим не менш, виправдовує високу якість цього аксесуара.

Звичайно ж, саме такі годинники послужать найоптимальнішим доповненням до елегантного вечірнього вбрання. І, найголовніше: вони будуть служити вам, вашим дітям і онукам багато десятиліть, при цьому зберігаючи свою точність і якість.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 11496 | Додав: adminA | Теги: годинник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]