Ср, 2024-05-08, 08:24
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Вересень » 8 » Чоловікові випадково виплатили в 367 раз більшу зарплату
08:25
Чоловікові випадково виплатили в 367 раз більшу зарплату

банкомат Один неназваний чоловік із Угорщини на деякий час став багатим після того, як компанія, у якій він працював, випадково заплатила йому в 367 разів більше, ніж він заробив насправді. Коли роботодавець вимагав повернути гроші, він відмовився платити.

Безіменний чоловік, уродженець угорського округу Сомоги, недовго працював у компанії в Капошварі, не зумівши пройти випробувальний термін. За короткий час роботи в компанії він мав заробити 92 549 форинтів, що становило 238 євро, але роботодавець випадково переказав йому в 367 разів більше за цю суму. Помилка була пов'язана з тим, що чоловік надав рахунок в австрійському банку, тож переказ мав бути в їхній місцевій валюті. Замість того, щоб конвертувати форинти в євро, "щасливчику" надіслали 92 549 євро.

Незабаром після усвідомлення помилки угорська компанія зв'язалася зі своїм колишнім співробітником і попросила його повернути гроші, які були випадково переказані на його банківський рахунок. Однак той відповів, що доступу до рахунку в австрійському банку в нього більше немає, тому він не може переказати кошти назад.

Видання зазначає, що на цьому справа не закінчилася, і під час подальшого поліцейського розслідування з'ясувалося, що чоловік зняв зі свого австрійського рахунку через банкомат на півдні Угорщини приблизно 15 500 євро готівкою та переказав їх на рахунок в іншому банку.

За допомогою прокуратури району Капошвар компанії вдалося заморозити рахунок обвинуваченого в австрійському банку та переказати гроші назад собі. За даними Hvg.hu, до теперішнього часу компанія відшкодувала близько 72 000 євро, але сподівається в кінцевому підсумку отримати всю суму, переведену її колишньому співробітнику.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1142 | Додав: admin | Теги: зарплата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]