Пт, 2024-04-19, 16:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 24 » Чому варто вибрати квартиру-студію?
17:06
Чому варто вибрати квартиру-студію?

Чому варто вибрати квартиру-студію?

В останні роки, будь то нові будинки або "вторинка", все більше набирають популярність квартири-студії. Чим же вони такі хороші, і через які причини від них можна відмовитися? Спробуємо дати відповідь на це запитання у нашому сьогоднішньому огляді та спершу зауважимо, якщо ви у пошуках квартири у Львові, то переглянути новобудови Львів Сихів можна перейшовши за посиланням https://vdoma.online/residential-complexes/1/sykhiv. Ви зможете швидко та на вигідних умовах обрати оптимальні варіанти від кращих забудовників.

купити квартира

Обираємо нерухомість: квартира-студія

Від звичайної квартири така житлова площа відрізняється тим, що тут відсутні міжкімнатні перегородки, за винятком приміщень, де розташовується санвузол або, наприклад, комора. Така ідея набула популярності спочатку за кордоном, в Європі та Америці, де її взяли на озброєння студенти, а також облюбували представники творчих професій, пристосовуючи просторі кімнати під майстерні.

Вивчивши всі плюси і мінуси, можна зробити висновок:

  • студія підійде любителям відкритого світлого простору;
  • творчим натурам;
  • також людям, які шукають спосіб купити недорогий об'єкт житлової нерухомості.

Стандартна "одиничка" з категорії вторинного житла, яка зазнала перепланування і покращення роботою професійного дизайнера - класичний варіант на сьогодні. Бувають, звичайно, апартаменти елітного класу, спочатку спроектовані як студія, але це тема окремої розмови. Тут мова піде про цілком доступні варіанти, які найчастіше цікавлять середнього покупця.

Чому варто вибрати квартиру-студію?

Це дешевше, ніж звичайна однокімнатна квартира, і, до речі, плата за комунальні послуги буде виходити нижче. Тут, завдяки простору і природного освітлення, менша потреба в електричному світлі. Заощадити можна і на побутовій техніці - телевізор можна встановити так, що його зручно буде дивитися з різних секторів квартири. До речі, поділ на зони теж можна міняти за власним смаком без додаткового перепланування. Тому така пропозиція підходить сім'ям з двох людей зі скромним доходом.

Іноді студію вибирають молоді пари з маленькою дитиною, тому що таке розташування дозволяє одночасно і за малюком доглядати, і домашніми справами займатися. А відсутність перегородок і кутів сприяє найбільш швидкому прибиранню.

купити квартира

Студія припаде до душі студентам: спрацьовує фактор економії і можливість легко пересувати меблі в кімнаті, це зручно для прийому гостей, і вистачає місця для танців. Ці ж причини привертають і молодят, необтяжених ще турботами про дітей і які мають насичене подіями життя.

Зворотній бік медалі

Приймаючи рішення про покупку, необхідно вивчити всі слабкі місця вашого майбутнього даху над головою. Збираючись жити тут не поодинці, потрібно пам'ятати, що доведеться виробляти загальний режим сну і неспання, що буває непросто. Іншим неприємним сюрпризом можуть стати незручності зі зберіганням речей. Простір занадто відкритий, і залишається мало місця для складування чого б то не було, тому доведеться задовольнятися тільки найнеобхіднішим.

Варто пам'ятати, що запахи з кухні і туалету, при відсутності потужної витяжки, будуть поширюватися всюди, що може заподіяти чималу незручність мешканцям, а прибирання кожен раз потрібно буде проводити на всій площі, тому що забруднюватися вона буде одночасно.

Ще один мінус - немає місця для усамітнення, якщо, звичайно, квартиру купує не старий холостяк або самотній художник. Проблемою може стати наявність домашнього вихованця, тому що його складно буде, при необхідності, обмежити в пересуванні.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1432 | Додав: admin | Теги: квартира, купити, студія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]