Вт, 2024-04-23, 14:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Серпень » 2 » "Чорний Місяць" зійде над Землею у серпні
11:31
"Чорний Місяць" зійде над Землею у серпні

В останній місяць літа трапиться незвичайне явище, яке зможуть спостерігати жителі Азії і Європи. Над Східною півкулею зійде темний або ж "чорний місяць".

Таку назву отримала подія, коли за один календарний місяць відбувається два молодика. У серпні 1 і 30 числа буде спостерігатися молодик.

У ці ночі супутник нашої планети ніхто не може побачити в небі, адже він знаходиться дуже близько до Сонця і при цьому до Землі Місяць повернений нічною стороною. Виключно в тих випадках, коли на вулиці ясна погода, можна побачити диск блідого попелястого кольору. Він підсвічується невеликою кількістю слабкого світла, яке відбивається від нашої планети.

Цікавим фактом є те, що жителі Західної півкулі, спостерігатимуть це неймовірне небесне явище під назвою "чорний місяць", в кінці липня. Причиною цього є різниця в часі. Саме тому в Західній півкулі подія відбудеться трохи раніше

Такі явища можна спостерігати кожні два з половиною роки. Минулого разу "чорний місяць" здався жителям планети в кінці жовтня 2016 року. Наступний раз, два молодика за місяць трапляться в кінці квітня 2022 року.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1481 | Додав: adminA | Теги: чорний, серпень, місяць, земля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]