Пт, 2024-03-29, 12:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 24 » Цьогоріч квитки на потяги не подорожчають
11:34
Цьогоріч квитки на потяги не подорожчають

"Укрзалізниця" передумала підвищувати тарифи У листопаді 2016 року компанія повідомила про плани підвищити тарифи на пасажирські перевезення в два етапи: у першому кварталі 2017 року і в четвертому - щоразу на 16%.

У листопаді 2016 року компанія повідомила про плани підвищити тарифи на пасажирські перевезення в два етапи: у першому кварталі 2017 року і в четвертому - щоразу на 16%.

Публічна акціонерна держкомпанія "Укрзалізниця" заявила про те, що не планує у 2017 році підвищувати тарифи на проїзд у пасажирських поїздах, хоча в листопаді минулого року компанія повідомляла про плани підвищити тарифи двічі на 16%. Читайте також "Укрзалізниця" планує за 5 років оновити поїзди на 86 мільярдів гривень «У проекті фінансового плану на 2017 рік, який готується на розгляд правління товариства, не планується індексація тарифів на пасажирські перевезення», - повідомили в прес-службі "Укрзалізниці". У прес-службі наголосили, що вартість проїзду в поїздах далекого прямування залишається незмінною з липня 2014 року.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді 2016 року "Укрзалізниця" повідомила про плани підвищити тарифи на пасажирські перевезення в два етапи: у першому кварталі 2017 року і в четвертому - щоразу на 16%. Крім того, компанія планувала з січня 2017 року на 10% підвищити вартість проїзду у вагонах I і II класів у швидкісних поїздів "Інтерсіті+".

20 квітня цього року член правління "Укрзалізниці" Іренеуш Василевський повідомив, що держкомпанія сподівається досягнути компромісу з представниками бізнесу та регуляторними органами в питанні підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення, і в разі їх підвищення на 22-25% з червня поточного року очікує одержати додатково 7 млрд грн.

Цього тижня на засіданні правління "Укрзалізниці" планується розглянути новий фінплан, в якому закладено підвищення вантажних залізничних тарифів з 1 червня. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян не раз наголошував, що про підвищення вантажних залізничних тарифів доцільно говорити лише тоді, коли "Укрзалізниця" стане прозорою і відкритою структурою і спрямовуватиме кошти від підвищення тарифів на модернізацію та оновлення рухомого складу.

Раніше в проекті фінансового плану "Укрзалізниці" на цей рік передбачалося підвищення тарифів на вантажні перевезення залізничним транспортом на 25%. Разом з тим, учасники ринку виступають проти підвищення тарифів і пропонують уряду створити незалежний орган, який займався б політикою тарифоутворення на транспорті.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1805 | Додав: adminA | Теги: не подорожчають, квитки, Потяг, Укрзалізниця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]