Сб, 2024-04-20, 14:27
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Депутат у Башкирії намагався спалити дільничного
21:59
Депутат у Башкирії намагався спалити дільничного

Суд в Башкирії заарештував 44-річного муніципального депутата за підозрою в спробі підпалити дільничного, який намагався примусово доставити його на допит по іншій кримінальній справі.

Про це пише ВВС-Росія.

За інформацією місцевих правоохоронців, депутат хлюпнув у поліцейського бензином і спробував підпалити його запальничкою. Однак дільничного врятувала хороша реакція.

Сам депутат заперечує, що такий інцидент мав місце. Він підтвердив, що його намагалися примусово доставити на допит, але стверджує, що не застосовував силу проти співробітників правоохоронних органів.

Раніше проти депутата порушили справу про образу правоохоронців. У рамках розслідування його кілька разів викликали на допит, проте депутат так і не з'явився. Після цього за ним відправили дільничного.

Сам депутат пов'язує своє кримінальне переслідування зі спробою зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним під час саміту ШОС і БРІК в Уфі. Він стверджує, що навіть домовився про зустріч, але в Уфу його не пустили, затримавши на 10 діб.

Раніше повідомлялося, що мер міста Консепсьйон на заході Гватемали був побитий і підпалений місцевими жителями, які вважали його винним у замаху на політичного опонента. Екстрені служби, що прибули на місце події, не змогли його врятувати.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1989 | Додав: adminA | Теги: Башкирія, спалити дільничного, депутат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]