Сб, 2024-04-20, 05:37
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 28 » Державною премією нагородила Зеленського Словаччина
09:51
Державною премією нагородила Зеленського Словаччина

словаччина нагорода Зеленський премія Словаччина у неділю, 27 березня, нагородила Президента України Володимира Зеленського державною премією Олександра Дубчека. Про це у Твіттері заявив прем'єр-міністр Словацької Республіки Едуард Хегер.

"Словаччина нагородила Володимира Зеленського державною премією Олександра Дубчека – словацьким символом свободи та надії", - написав він.

За словами Хегера, путін вирішив повторити в Україні те, що зробив Радянський Союз у 1968 році в Чехословаччині.

"Він використовує військову силу, щоб придушити людське бажання демократії - це неприпустимо!", - зазначив глава уряду Словаччини.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом та дає йому гідну відсіч.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1284 | Додав: admin | Теги: премія, Зеленський, Словаччина, Нагорода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]