Вт, 2024-04-30, 06:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Липень » 5 » Для навчання ШІ Google оновлює політику конфіденційності
00:12
Для навчання ШІ Google оновлює політику конфіденційності

1 липня технологічний гігант Google оновив свою політику конфіденційності. Тепер компанія зможе використовувати будь-які загальнодоступні дані для навчання штучного інтелекту.

Спочатку фірма оновила розділ своєї політики конфіденційності, який стосувався використання даних у комерційних цілях, дослідженнях і поліпшенні сервісів Translate. Але тепер розділ містить таке:

"Google використовує доступну інформацію для поліпшення своїх послуг і розробки нових продуктів, функцій і технологій, які користуються популярністю серед користувачів і приносять користь суспільству. Це включає використання загальнодоступної інформації для навчання моделей штучного інтелекту, таких як Google Translate, Bard і Cloud AI".

Google внесла це оновлення незабаром після того, як компанія OpenAI, розробник популярного чат-бота ChatGPT, стала об’єктом колективного позову в Каліфорнії, де її звинувачували в зборі приватної інформації користувачів. Тоді в позові заявлялося, що компанія неправомірно використовувала дані з мільйонів коментарів у соціальних мережах, блогах, Вікіпедії та інші особисті дані користувачів, без отримання згоди.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1132 | Додав: admin | Теги: навчання, Google, ші | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]