Сб, 2024-04-20, 13:41
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Лютий » 10 » Для розмінування в Україні створили безпілотний трактор. ВІДЕО
09:40
Для розмінування в Україні створили безпілотний трактор. ВІДЕО

В Україні через повномасштабне вторгнення росії багато територій було заміновано. Для цього вінницькі конструктори збудували унікальний трактор на дистанційному управлінні.

Трактор розробили та побудували на підприємстві Frendt LLC спільно з конструкторами Вінницького національного технічного університету. Він заснований на одній із моделей МТЗ.

На трактор встановили металодетектори, які дозволяють виявляти небезпечні предмети. Технікою управляє оператор за допомогою пульта дистанційного керування. Після знаходження міни він зупиняється та передає інформацію до диспетчерського пункту. Після цього сапери знешкоджують снаряди.

Весь процес пошуку мін відбувається дистанційно. Оператор використовує спеціальний контролер, за допомогою якого можна керувати трактором.

Трактор також може рухатися самостійно полями на швидкості до 3 км/год. Детектори допомагають йому орієнтуватися у просторі.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1165 | Додав: admin | Теги: україна, розмінування, трактор, безпілотний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]