Чт, 2024-04-25, 07:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 22 » Для туристів з 22 листопада закривається Австрія
00:09
Для туристів з 22 листопада закривається Австрія

австрія Австрія з 22 листопада закриється на три тижні для туристів через введення національного локдауну, який триватиме до 13 Грудня. На такі заходи влада пішла через значне зростання нових випадків covid-19.

Хоча кордони країни залишаються відкритими, всередині Австрії для всіх людей, включаючи вакцинованих, діятиме комендантська година.

Поїздки туристів неможливі, оскільки на час локдауну будуть закриті готелі та культурні заклади. Ресторанам дозволять працювати, але тільки на винос.

Протягом 10 днів влада оцінить ефект від обмежень. Якщо він буде достатнім, то термін локдауна можуть скоротити. Якщо людина планує відвідати родичів або друзів і може зупинитися у них, він як і раніше може в'їхати в Австрію.

З України до Австрії без карантину та реєстрації можна приїхати після повної вакцинації від коронавірусу, або якщо мандрівник перехворів COVID-19 не більше ніж півроку тому і має довідку від лікаря з підтвердженням цього. Австрія визнає всі вакцини, які використовуються в Україні, в тому числі китайську CoronaVac.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1345 | Додав: admin | Теги: Австрія, турист, закриття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]