Пт, 2024-04-19, 08:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 2 » Для вакцинованих туристів відкрився Таїланд
00:23
Для вакцинованих туристів відкрився Таїланд

таїланд турист Таїланд відкрився для вакцинованих від коронавірусу COVID-19 туристів через півтора роки після закриття кордонів через пандемію.

"Це як побачити дуже тьмяний промінь світла в кінці тунелю - ми не могли працювати протягом двох років", - сказав туристичний гід Чайягорн Буньяпак ВВС.

Таїланд відкрився для вакцинованих мандрівників із понад 60 країн, які тепер зможуть потрапити до країни без обов'язкового карантину в готелі, який був потрібний раніше. У повідомленні не зазначено, з якими вакцинами дозволено в'їзд.

Очікується, що наступного року кількість туристів зросте до 15 млн, а туристичний сектор заробить понад $30 млрд. Раніше Таїланд відвідували до 40 млн туристів щорічно, однак у 2020 році це число скоротилося на 80%.

За весь період пандемії в Таїланді було виявлено понад 1,9 млн випадків зараження корнавірусом та близько 19 тис. смертей від захворювання. Обидві дози вакцини одержали близько 42% населення.

 

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1329 | Додав: admin | Теги: Таїланд, вакцина, турист, відкриття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]