Чт, 2024-03-28, 19:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 15 » "Дніпро" зробив Коноплянці нову пропозицію. А Луїс Адріано - пріоритетна мета "Роми"
13:02
"Дніпро" зробив Коноплянці нову пропозицію. А Луїс Адріано - пріоритетна мета "Роми"

"Дніпро" зробив Коноплянці нову пропозицію. Євген у роздумах

Керівники дніпропетровського "Дніпра" зробили пропозицію лідеру команди, півзахисникові збірної України Євгену Коноплянці про новий контракт. Старий, нагадаємо, закінчується наприкінці поточного чемпіонату країни. У нинішньому сезоні на рахунку Євгена 28 матчів у всіх турнірах, в яких він забив сім голів.

"Ясність настане ближче до літа. Євгену зроблено пропозицію про продовження особистої угоди з "Дніпром". Зараз він роздумує над цим, і, як я сподіваюся, прийме нашу пропозицію, щоб співпраця продовжилася", - заявив виконавчий директор "Дніпра" Андрій Русол в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що влітку у Коноплянки закінчується термін нинішньої угоди з клубом, і він стане вільним агентом. У гравця є варіанти продовження кар'єри в Англії та Італії.

Луїс Адріано - пріоритетна мета "Роми" на літнє трансферне вікно

Форвард збірної Бразилії і донецького "Шахтаря" Луїс Адріано влітку може змінити клубну прописку. 28-річним нападаючим і раніше цікавиться італійська "Рома". Більш того, Луїс Адріано залишається пріоритетною метою "Вовків" на літнє трансферне вікно, повідомляє Corriere dello sport.

Віце-чемпіон Італії розраховує завершити переговори щодо трансферу бразильця вже до серпня. Контракту Адріано з "Шахтарем" закінчується в кінці року, тому трансферна сума буде порівняно невеликою.

Повідомляється також, що Адріано був близький до переходу в "Рому" ще в січні. "Вовки" отримали згоду на трансфер від головного тренера і генерального директора "Гірників", але в останній момент власник "Шахтаря" відмовився продавати провідного нападника.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11086 | Додав: abel | Теги: рома, Дніпро, Адріано, пропозицію Коноплянці, пріоритетна мета Роми, Коноплянка, Луїс Адріано | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]