Пт, 2024-03-29, 10:39
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Червень » 4 » До чвертьфіналу Roland Garros пробилася Еліна Світоліна
07:29
До чвертьфіналу Roland Garros пробилася Еліна Світоліна

Українська тенісистка в 1/8 фіналу у трьох сетах перемогла хорватку Петру Мартіч. За вихід до півфіналу Світоліна зіграє з фавориткою турніру румункою Сімоною Галеп.

Українська тенісистка, шоста ракетка світу Еліна Світоліна в матчі 1/8 фіналу одиночного жіночого розряду Відкритого чемпіонату Франції з тенісу (Roland Garros) у понеділок, 5 червня, у напруженому поєдинку перемогла хорватку Петру Мартіч. Для перемоги Світоліній знадобилося три сети: 4-6, 6-3, 7-5.

Українська тенісистка в першому сеті невпевнено увійшла в гру та припустилася великої кількості невимушених помилок - 16 проти 7 у хорватки.

Однак вже у другому сеті Світоліна змогла переломити гру і продемонструвала значно потужніший теніс: 6-3. Після другого сету українська тенісистка змушена була взяти медичний тайм-аут. У третьому Світоліна опинилася на межі поразки, програючи 2-5. Але змогла сконцентруватися, взяла наступні п'ять геймів і дотиснула суперницю: 7-5.

У поєдинку за вихід до півфіналу Світоліна зіграє з однією із фавориток турніру, четвертим номером у рейтингу WTA, румункою Сімоною Галеп, яка в 1/8 фіналу впевнено перемогла іспанку Карлу Суарес Наварро: 6-1, 6-1.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1850 | Додав: admin | Теги: Roland Garros, Світоліна, чвертьфінал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]