Чт, 2024-03-28, 22:28
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 29 » До Китаю Україна вперше відправила потяг з експортним вантажем
00:14
До Китаю Україна вперше відправила потяг з експортним вантажем

Україна потяг експорт вантаж китай Україна прийняла вже 50 контейнерних потягів з імпортним вантажем з Китаю. Тепер було відправлено перший потяг з вантажем у зворотному напрямку. Про це повідомили в пресслужбі “Укрзалізниці”.

У вівторок, 28 вересня, контейнерний поїзд з матеріалами з деревини відправився з Києва.

Так до Китаю попрямували 43 контейнери з пиломатеріалами, кожен розміром 12 метрів. Він має прибути до китайського міста Сіань за 18 днів.
Китай і Міністерство інфраструктури

6 липня міністерство інфраструктури повідомило, що 30 червня очільник міністерства Олександр Кубраков і міністр комерції Китаю Ван Веньтао підписали міжурядову угоду про реалізацію спільних проєктів у сфері будівництва інфраструктури.

Згідно з угодою, країни мали заохочувати компанії та фінансові установи обох країн до активної співпраці в галузі будівництва інфраструктурних об’єктів та сприяти встановленню більш тісних економічних зв’язків між двома країнами та надаватимуть необхідну допомогу і супровід в реалізації спільних проєктів.

Згодом голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко повідомив, що Україна отримала кредит від Китаю після відмови від позиції щодо уйгурів.

Він зазначив, що коли готувалася кредитна угода з Китаєм, Україна відкликала свій підпис під міжнародним документом щодо порушення Китаєм прав уйгурів. Цей документ ініціювала Канада і підтримали 30 країн розвинутої демократії. Україна спершу підтримала, а потім відкликала свій підпис.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1313 | Додав: admin | Теги: вантаж, україна, Потяг, китай, експорт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]