Вт, 2024-04-16, 22:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Січень » 11 » До Паризької кліматичної угоди США можуть повернутися - Трамп
10:34
До Паризької кліматичної угоди США можуть повернутися - Трамп

За словами американського президента Дональда Трампа, Паризька кліматична угода несправедлива щодо США, але якщо вдасться досягти кращої домовленості, Сполучені Штати можуть до неї повернутись.

Президент Дональд Трамп заявив, що умови Паризької кліматичної угоди несправедливі щодо США, але якщо б вдалося досягнути кращої угоди, Вашингтон міг би до неї повернутись. "Паризька кліматична угода… була дуже несправедлива щодо США. Нам було дуже складно займатися бізнесом. Це забрало багато наших цінних активів", - зазначив Трамп під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністеркою Норвегії Ерною Сульберг у середу, 10 січня, повідомляє агенція Reuters. За словами Трампа, угода погано впливала на конкурентоспроможність США.

Президент США додав, що не мав проблем з тим, щоб погодитися на кліматичну угоду, але Паризька угода була "поганою угодою". При цьому Трамп зазначив, що "ми могли б, імовірно, повернутися назад". Ми "хочемо мати чисту воду, чисте повітря, але ми також хочемо мати конкурентоспроможний бізнес", зауважив глава Білого дому.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1768 | Додав: adminA | Теги: трамп, США, паризька кліматична угода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]