Ср, 2024-04-24, 10:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 29 » До відбору на Паралімпіаду-2018 не допустили російських спортсменів
12:08
До відбору на Паралімпіаду-2018 не допустили російських спортсменів

Міжнародний паралімпійський комітет (IPC) відхилив пропозиції Паралімпійського комітету Росії (ПКР) дозволити російським спортсменам брати участь у міжнародних кваліфікаційних змаганнях до Паралімпійських зимових ігор 2018 року в Пхенчхані (Республіка Корея). Саме таку відповідь отримала російська сторона від IPC, повідомляє офіційний сайт ПКР.

"Паралімпійським комітетом Росії отримана відповідь від Міжнародного паралімпійського комітету за підписом президента IPC Філіпа Крейвена на пропозицію ПКР дозволити російським паралімпійським спортсменам брати участь у міжнародних кваліфікаційних змаганнях до Паралімпійських зимових ігор 2018 року в Пхенчхані при конкретних гарантіях з нашого (РФ - ред.) боку. У відповіді пан Крейвен повідомляє, що пропозиції ПКР були представлені членам Виконкому IPC. Виконком IPC розглянув і обговорив їх 29 січня 2017 року на своєму засіданні в м. Бонні (Німеччина). Після обговорення цього питання Виконком IPC вирішив відхилити пропозиції ПКР", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, збірна Росії в повному складі була відсторонена від літніх Паралімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Причина - тотальна корумпованість антидопінгової системи в Росії, де застосування допінгу заохочувалося на державному рівні. 

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1943 | Додав: adminA | Теги: спортсмени, паралімпіаду2018, відбір, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]